На сьогоднішній день існує багато методів дослідження людського організму, як і старі методи, такі як рентгенівське дослідження, так і нові – ультразвукове обстеження, компьютерна томографія, тощо. Але при цих обстеженнях на людину діють негативні та шкідливі фактори – радіаційне випромінювання, ультразвук та інше. Наука не стоїть на місці, вчені розробили апаратуру, яка не діє згубно на людський організм, не дає побічних ефектів. Не секрет, що японці майже відмовились від ультразвукового дослідження, зокрема вагітних жінок.

У Великій Багачці працює консультативно-оздоровчий центр, де є апаратура, яка дозволяє проводити обстеження як хворих дорослих і дітей, так і, на перший погляд, здорових людей на предмет прогнозування ризику виникнення того або іншого захворювання (наприклад, якщо в сім’ї є хворі на цукровий діабет, гіпертонію, ожиріння, спадкові хвороби).

В цьому центрі працює лікар Хоменко Анатолій Вікторович, який згодився більш докладніше розповісти про найсучасніші методики обстеження та лікування хворих. Читать запись полностью »