На сьогоднішній день існує багато методів дослідження людського організму, як і старі методи, такі як рентгенівське дослідження, так і нові – ультразвукове обстеження, компьютерна томографія, тощо. Але при цих обстеженнях на людину діють негативні та шкідливі фактори – радіаційне випромінювання, ультразвук та інше. Наука не стоїть на місці, вчені розробили апаратуру, яка не діє згубно на людський організм, не дає побічних ефектів. Не секрет, що японці майже відмовились від ультразвукового дослідження, зокрема вагітних жінок.

У Великій Багачці працює консультативно-оздоровчий центр, де є апаратура, яка дозволяє проводити обстеження як хворих дорослих і дітей, так і, на перший погляд, здорових людей на предмет прогнозування ризику виникнення того або іншого захворювання (наприклад, якщо в сім’ї є хворі на цукровий діабет, гіпертонію, ожиріння, спадкові хвороби).

В цьому центрі працює лікар Хоменко Анатолій Вікторович, який згодився більш докладніше розповісти про найсучасніші методики обстеження та лікування хворих.

Запитання: Анатолій Вікторович, як давно працює цей центр?

Відповідь: Вищезгаданний центр працює у Великій Багачці вже понад 5 років. На даний час розташований в приміщенні районної пошти, на першому поверсі, вхід із двору.

Запитання: Що за апаратура, на якій ви працюєте?

Відповідь: Це система телеметричного нелінійного аналізу «Оберон», найновіша діагностична система, яка дозволяє прослідкувати та виявити всі етапи переходу від здоров’я до хвороби і навіть окремих тканин. Принцип дії апарата оснований на тому, що людський організм випромінює спектр хвиль і апаратура, як радіоприймач, вловлює ці хвилі. Іншими словами, апарат, як губка воду, вловлює хвилі, передає на пристрій індивідуальні особливості обстежувального, а далі я, як лікар, розшифровую ці дані. Апарат на обстеженого нічого не випромінює, це абсолютно не шкідливий метод обстеження, що дозволяє обстежувати як новонароджених дітей, так і вагітних жінок.

В програму системи заложені еталони норми окремо для жінок і чоловіків, і по рокам. Проводяться зрівняльні характеристики обстежуваного з еталоном норми, апарат фіксує відхилення і видає мені інформацію про стан здоров’я. Наприклад: здоровий шлунок – одні дані, гастрит – інші, кислотність підвищена – треті, знижена – четверті, ерозивний гастрит – п’яті, неускладнена виразка шлунку – шості, якщо є кровотеча – сьомі, і т.д. Такі дані апарат видає по кожному окремому органу та системах органів. Метод дає можливість на протязі 2-х годин виявити причину захворювання, а також наявність паразитів, вірусів, мікроорганізмів з точністю до 95 %.

Запитання: Розкажість ще про можливості апаратури.

Відповідь: Цією апаратурою можливо індивідуально підібрати аптечні препарати, фітопрепарати, біологічно активні добавки, окремі трави та визначити їх дозу.

Запитання: Апаратура має лікувальні можливості?

Відповідь:
Так, апаратура дозволяє проводити біорезонансну терапію – це шлях до лікування без ліків. Ефективність біорезонансної терапії підтверджена офіційно не одним десятком наукових інститутів, як у нас, так і за кордоном. Метод чудово працює як самодостатній, так і у комплексі з іншими методами. Часто він являється єдиним порятунком для хворих, від яких офіційна медицина відмовляється.
Дія біорезонансної терапії полягає в тому, що хворий орган випромінює спеціальні хвилі, апарат підбирає резонансні хвилі і віддає їх хворому органу. Це терапія і майбутнього, і ось вона близько біля вас, тільки вміло потрібно користуватись нею.

Запитання: Де ви навчились цим методам обстеження та лікування?

Відповідь:
В Москві, в Державному інституті нових форм навчання (ДІНФН), на факультеті телеметричного нелінійного аналізу. Що це за факультет – ми звикли думати лінійно: болить голова – аналгін, болить зуб – аналгін, болить шлунок – аналгін або фестал. А нелінійний аналіз говорить, що є апарат, який визначає, що для зняття головних болів потрібен не аналгін, а парацетамол, для зубів необхідний кальцій, для шлунку – трава подорожника. А ще апаратурою, я наголошую, можна встановити причину тих, чи інших привин винекнення болю чи хвороби в цілому.

Запитання: Чим ще займається ваш центр?

Відповідь: Наш центр пропонує консультації лікарів – спеціалістів (педіатрів, терапевтів, ЛОР), проведення массажу спини, кінцівок, обличчя, консультації по застосуванню тих чи інших препаратів, системних продуктів здоров’я для профілактики захворювань. Значно легше і дешевше підтримати здоров’я, чим довічно лікуватись.

Запитання: Існує у вас статистика обстеження , контролю за лікуванням?

Відповідь: Так, всі дані про обстеження людини залишаються в комп’ютері (по бажанню), є можливості поторного обстеження після курсу лікування, далі, через більший проміжок часу, можна обстежити людину і наочно побачити результати проведеного лікування чи оздоровлення організму.

На закінчення розмови я хочу сказати словами Сократа, що «здоровье – это не всё, но и всё без здоровья – это ничто». Хвороба однієї людини може стати фінансовою катастрофою для всієї родини. Значно легше (і дешевше) підтримати здоров’я, передбачивши хворобу, чим довічно лікуватись.

На цьому розмова з лікарем Хоменком Анатолієм Вікторовичем закінчена. Отримати консультації можна, звернувшись до нього за телефоном: 066 210-04-83, або (05345)9-16-22 в зручний для вас час без вихідних і обідньої перерви.

* на правах реклами.